OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Denne uka har vg1-elevene på Ørnes utført en rekke programmeringsoppgaver i naturfag og samfunnskunnskap med micro:bit.

  

Denne veilederen skal gi råd og føringer til videregående skoler om drift under koronavirusutbruddet (covid-19-utbruddet). 5. utgave 24. mars 2021. Veilederen gjelder fra senest 12. april. 

 

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig god påske.

  

Realfagelevene ved Meløy vgs. studiested Ørnes er med på et prosjekt i regi av Universitetet i Tromsø som heter Air:bit, der de skal måle svevestøvkonsentrasjon. Dette skal de gjøre ved hjelp av selvbygde målebokser som inneholder sensorer som måler svevestøv, temperatur og luftfuktighet.

 

Meløy videregående skole har i samarbeid med Åge Magnussen Film/Foto laget spennende filmer for å vise hva vår skole har å by på! Vi tar dere med inn i vår skolehverdag for å gi dere et unikt innblikk i hva våre elever har av tilbud i skole og fritid i vakre Meløy og Gildeskål. 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fin filmopplevelse!