OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

For første gang på 12 år har antallet søkere til videregående skole i Nordland gått opp. Totalt har 7426 personer med ungdomsrett søkt på videregående opplæring i fylke i år, noe som er 134 mer enn i fjor.

Tiril Johnsen og Carl Wilhelm Andersen, begge 18 år, fikk tildelt samfunnsfagstipend ved meløy VGS.

 

 

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk. 

 

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

 

Torsdag 28. april var det Åpen Skole for 9. trinn-elever fra grunnskolen

 Vg1, studiested Ørnes, har vært på bli kjent- tur på Meløy

I halvannet skoleår har skyting som alternativ opplæringsarena vært ukas høydepunkt for vg2-elev ved Meløy videregående skole, Vetle Alexander Holdahl (17). På siste skytetrening før ferien ble Vetle hedret med gjev pokal for sin innsats fra instruktørene i Ørnes skytterlag. 

 ​​​​​​​