OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Torsdag 28. april var det Åpen Skole for 9. trinn-elever fra grunnskolen

Vg1, studiested Ørnes, har vært på bli kjent- tur på Meløy

I halvannet skoleår har skyting som alternativ opplæringsarena vært ukas høydepunkt for vg2-elev ved Meløy videregående skole, Vetle Alexander Holdahl (17). På siste skytetrening før ferien ble Vetle hedret med gjev pokal for sin innsats fra instruktørene i Ørnes skytterlag.

Bilder av elever på skolen som viser frem programmeringsdeler

Denne uka har vg1-elevene på Ørnes utført en rekke programmeringsoppgaver i naturfag og samfunnskunnskap med micro:bit.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Denne veilederen skal gi råd og føringer til videregående skoler om drift under koronavirusutbruddet (covid-19-utbruddet). 5. utgave 24. mars 2021. Veilederen gjelder fra senest 12. april.