OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

 Vg1, studiested Ørnes, har vært på bli kjent- tur på Meløy

Her har vi samlet en del viktig informasjon til deg. Bare ring skolen hvis du lurer på noe. Vi hjelper deg så godt vi kan. 

I halvannet skoleår har skyting som alternativ opplæringsarena vært ukas høydepunkt for vg2-elev ved Meløy videregående skole, Vetle Alexander Holdahl (17). På siste skytetrening før ferien ble Vetle hedret med gjev pokal for sin innsats fra instruktørene i Ørnes skytterlag. 

 ​​​​​​​

Bilder av elever på skolen som viser frem programmeringsdeler

Denne uka har vg1-elevene på Ørnes utført en rekke programmeringsoppgaver i naturfag og samfunnskunnskap med micro:bit.

  

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Denne veilederen skal gi råd og føringer til videregående skoler om drift under koronavirusutbruddet (covid-19-utbruddet). 5. utgave 24. mars 2021. Veilederen gjelder fra senest 12. april. 

 

Bilde av blomster og påske egg

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig god påske.

  

To elever viser frem måleinstrument

Realfagelevene ved Meløy vgs. studiested Ørnes er med på et prosjekt i regi av Universitetet i Tromsø som heter Air:bit, der de skal måle svevestøvkonsentrasjon. Dette skal de gjøre ved hjelp av selvbygde målebokser som inneholder sensorer som måler svevestøv, temperatur og luftfuktighet.

 

Meløy videregående skole har i samarbeid med Åge Magnussen Film/Foto laget spennende filmer for å vise hva vår skole har å by på! Vi tar dere med inn i vår skolehverdag for å gi dere et unikt innblikk i hva våre elever har av tilbud i skole og fritid i vakre Meløy og Gildeskål. 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fin filmopplevelse!